Glad påsk så här i efterskott!
Jag har varit lite off den senaste veckan men nu har jag hittat tilbaka igen! Det har firats påsk på fyra ställen och varken träning eller blogg har hunnits med dock har jag träffat hela tjocka släkten och mått gott tillsammans med dem vilket har gjort min hälsa extra gott just nu!
Det positiva med påsken ur kostens synvinkel är i alla fall alla dessa ägg. Ägg i kopp, ägghalvor, omelett ja you name it! Ägg är i alla fall en otrolig källa till protein av mycket hög kvalitet, som innehåller alla livsnödvändiga, essentiella aminosyror i nästan perfekt balans. Det kan inga andra livsmedel konkurrera med! Så jag hoppas att ni har käkat "äggstra" mycket ägg nu under helgen!
Hur man vill ha det perfekta ägget är upp till var och en, själv föredrar jag mjukkokt eller hårdkokt.
Hårdkokt: 8 min
Mjukkokt: 6 min
Löskokt: 5 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar